flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

оголошено конкурс на посаду державної служби категорії "В"

27 листопада 2018, 11:21

В Старосинявському районному суді Хмельницької області оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста Старосинявського районного суду Хмельницької області.

Умови конкурсу

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом заступника керівника апарату Старосинявського районного суду

Хмельницької області 22.11.2018 р. №02.4/45

 

УМОВИ проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста Старосинявського районного суду Хмельницької області

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1.Головний спеціаліст Старосинявського районного суду організовує впровадження в роботі суду комп’ютерних технологій: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп’ютерних програм статистичної звітності, атоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп’ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, встановлення в суді спеціального комп’ютерного обладнання.

2.Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

3. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп’ютерної мережі.

4. Забезпечує контроль за станом захищеності інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі суду.

5.Надає консультативну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп’ютерного обладнання і програмного забезпечення.

6. Являється технічним адміністратором автоматизованої системи документообігу суду.

7.Здійснює виконання заходів щодо забезпечення захисту інформації та контролю за ним у інформаційно-телекомунікаційній системі суду.

8. Дотримуватись правил внутрішнього трудового розпорядку, правил етичної поведінки, Правил внутрішнього службового розпорядку, Правил поведінки працівника суду.

 

Умови оплати праці Посадовий оклад – 4100 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія. Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду На постійній основі

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі та строк їх подання Відповідно до статті 25 Закону України від 10 грудня 2015 року №889-VIII «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246, особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає до конкурсної комісії такі документи: 1) копію паспорта громадянина України; 2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку, до якої додається резюме у довільній формі; 3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону; 4) копію (копії) документа (документів) про освіту; 5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування); 6) заповнену особову картку встановленого зразка; 7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному сайті НАЗК).

 

Строк подання документів: 16 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби. Документи приймаються до 17 год.15 хв. 11 грудня 2018 року за адресою: 31400 Хмельницька область смт. Стара Синява вул. Грушевського, 53 Місце, час та дата початку проведення конкурсу 31400 Хмельницька область смт. Стара Синява вул. Грушевського, 53 Старосинявський районний суд Хмельницької області о 11:00 год. 18 грудня 2018 року

Прізвище, ім’я по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу Гноянко Валентина Миколаївна тел. (03850) 2-06-42 inbox@st.km.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

1 освіта Вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра 2 Досвід роботи Без вимог до стажу роботи 3 Володіння державною мовою Вільне володіння державною мовою Вимоги до компетентності Вимога Компоненти вимоги 1 Уміння працювати з комп’ютером Впевнений користувач ПК Вміння працювати з офісними пакетами Microsoft Word, Office, Excel, Power Point, навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет 2 Необхідні ділові якості Вміння працювати з інформацією; здатність концентруватись на деталях; уміння дотримуватись субординації; вміння вирішувати комплексні завдання та працювати в команді. 3 Необхідні особистісні якості Відповідальність; дисциплінованість; комунікабельність; системність і самостійність в роботі.

 

Професійні знання 1 Знання законодавства Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про запобігання корупції» , Закон України «Про доступ до судових рішень». 2 Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ) Цивільний процесуальний кодекс України, Кримінальний процесуальний кодекс України, Кодекс адміністративного судочинства, Кодекс України про адміністративні правопорушення, Закон України «Про судоустрій і статус суддів», Закон України «Про звернення громадян», Положення про автоматизовану систему документообігу суду, Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затверджена наказом ДСА України 17.12.2013 № 173.

3 Інші знання, необхідні для виконання посадових обов’язків Встановлення комп’ютерного обладнання та комплексів технічної фіксації судового процесу, створення локальної комп’ютерної мережі; підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу