flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Старосинявський районний суд Хмельницької області викликає у судове засідання Комарніцького Анатолія Йосиповича

25 березня 2024, 15:39

Старосинявський районний суд Хмельницької області викликає  у судове  засідання  Комарніцького Анатолія Йосиповича, 15.05.1965 року народження, зареєстрованого за адресою: вул. Київська, 18,   селище Стара Синява, Хмельницький район Хмельницька область, як відповідача по цивільній справі  № 684/643/23 ( 2/684/29/2024) за позовною заявою Комарніцького Павла Йосиповича, Куцман Ніни Йосипівни, від імені та в інтересах яких діє адвокат  Куцоконь Віктор Васильович, до Комарніцького Анатолія Йосиповича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Старосинявська державна нотаріальна контора, про визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом.

Судове засідання відбудеться 08 квітня 2024 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні суду за адресою: селище Стара Синява, вул. Грушевського, 53.

 

Наслідки неявки у судове  засідання.

У випадку неявки відповідача у судове  засідання на вказану дату, розгляд справи буде проведено за його відсутності за наявними доказами.

З розміщенням цього оголошення відповідач  вважається належним чином повідомлений про день, час  та місце проведення судового  засідання.

 

 

 

 

 

Суддя Старосинявського районного суду

Хмельницької області                                                                                  Роман ВОЛОШИН