flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи суддів Старосинявського райсуду за 2013 рік

23 січня 2014, 11:21

Згідно графіку підведення підсумків роботи за 2013 рік  місцевих судів,  затвердженого головою апеляційного суду Хмельницької області, в Старосинявському районному суді  Хмельницької області 21 січня 2014 року за участю заступника голови апеляційного суду Хмельницької області Шершуна В.В.  проведено  підведення підсумків роботи  суду за 2013 рік.

З доповіддю  про результати роботи здійснення судочинства виступив голова Старосинявського районного суду, який  акцентував увагу покращених  умовах роботи суду; статистичних даних роботи суду за 2013 рік в порівняні з 2012 роком та навантаження на суддів по здійсненню цивільного, кримінального, адміністративного судочинства та здійснення  судочинства в справах про адміністративні правопорушення.

З доповіддю про основи організації роботи суду в 2013 році виступила заступник керівника апарату суду,  яка зробила акцент на організаційному забезпеченні роботи суду; плануванні роботи суду; роботи  суддівського самоврядування – зборів суддів та дотримання трудової дисципліни та навчання працівників суду.

Підсумовуючи викладене, зазначено, що діяльність Старосинявського районного суду за 2013 рік здійснювалось в межах правового поля, запорукою якого є злагоджена робота трудового колективу, розуміння поставлених завдань та виконання їх на належному професійному рівні.