flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Старосинявський районний суд Хмельницької області викликає у підготовче засідання Куцоконь Ірину Миколаївну

29 лютого 2024, 11:18

Старосинявський районний суд Хмельницької області викликає  у підготовче  засідання  Куцоконь Ірину Миколаївну, 16.04.1984 року народження, зареєстровану за адресою: вул. Перемоги, 31,   смт. Стара Синява, Хмельницький район Хмельницька область, як відповідача по цивільній справі  № 684/624/23 ( 2/684/23/2024) за позовною заявою Лисак Наталії Миколаївни, від імені та в інтересах якої діє  адвокат Куцоконь Віктор Васильович  до Куцоконь Ірини Миколаївни, третя особа, яка не заявляє самостійних  вимог на предмет спору   приватний нотаріус Хмельницького районного нотаріального округу Намистюк Л.І. про  визнання в порядку спадкування за законом права власності на частку у спадковому майні.

Підготовче засідання відбудеться 25 березня 2024 року о 10 годині 30 хвилин в приміщенні суду за адресою: смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 53.

 

 

Наслідки неявки у підготовче  засідання.

У випадку неявки відповідача у підготовче  засідання на вказану дату, розгляд справи буде проведено за його відсутності за наявними доказами.

З розміщенням цього оголошення відповідач вважається належним чином повідомлений про день, час  та місце проведення підготовчого  засідання.

 

 

 

Суддя Старосинявського районного суду

Хмельницької області                                                                                    Роман ВОЛОШИН