flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Старосинявський районний суд Хмельницької області викликає у судове засідання Куцоконь Ірину Миколаївну

25 березня 2024, 15:36

Старосинявський районний суд Хмельницької області викликає  у судове  засідання  Куцоконь Ірину Миколаївну, 16.04.1984 року народження, зареєстровану за адресою: вул. Перемоги, 31, селище Стара Синява, Хмельницький район Хмельницька область, як відповідачку по цивільній справі  № 684/624/23 ( 2/684/23/2024)  за позовною заявою  Лисак Наталії Миколаївни, від імені та в інтересах якої діє адвокат Куцоконь Віктор Васильович, до Куцоконь Ірини Миколаївни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватний нотаріус Хмельницького районного нотаріального округу Намистюк Л.І., про визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом.

Судове засідання відбудеться 08 квітня 2024 року о 10 годині 30 хвилин в приміщенні суду за адресою: селище Стара Синява, вул. Грушевського, 53.

 

Наслідки неявки у судове  засідання.

У випадку неявки відповідачки у судове  засідання на вказану дату, розгляд справи буде проведено за її відсутності за наявними доказами.

З розміщенням цього оголошення відповідачка  вважається належним чином повідомлена про день, час  та місце проведення судового  засідання.

 

 

 

 

 

Суддя Старосинявського районного суду

Хмельницької області                                                                                  Роман ВОЛОШИН